Ajándék letölthető E-Book!

4+1 pontja a sikeres online vállalkozás indításnak

Spórólj meg időt, energiát és bosszúságot.

Miről szól a dokumentum? Töltsd le az e-bookot és azonnal megtudod:

Azokat a problémákat tartalmazza, amivel szembe kell nézned egy online vállalkozás létrehozásakor.

  • Segítséget és lehetséges megoldást kapsz, hogy ne kelljen több helyről összeszedni, hogy mit hogyan csinálj, mit hogyan válassz.

 

  • A E-book segít azoknak is, akiknek még nincs online vállalkozásuk, és azoknak is akiknek már van.

A Te webes szakértőd

Dévidné Krizsán Andrea vagyok több mint 30 éve informatikával foglalkozom.  S mióta megjelent az internet Magyarországon azóta webprogramozóként dolgozom.

Kollégáimmal sok projektben vettünk már rész, könyvelőknek segítetünk, és könyvelési rendszereket építettünk a webtechnológiák használatával.

Később Weboldalakat és Webáruházakat és statisztikák kerültek ki a kezünk alól.

Persze itt nem áltunk meg és létrehoztuk a saját webáruházainkat is, hogy már közvetlen közelről tudjuk teszteljni azt, hogy milyen folyamatai vannak egy online értékesítésnek. Már a saját bőrünkön tapasztaltuk, a marketing szükségességét, ami fontos már a weboldalak létrehozásánál is. Ezért hogy tudjak segíteni a kollégáimnak a marketingben, ezírányú ismereteimet is bővítettem, hogy ügyfeleimet is segíteni tudjam az online megjelenésben. 

A mostani letölthető dokumentumban, az induló online vállalkozásoknak szeretnénk seígteni, hogy nekik már ne a nulláról kelljen elindítani vállalkozásukat, legyen a kezükben egy jól összeszedett ismeret anyag is, mikre kell figyelniük, mikor online vállalkoznak.

Kapcsolat

__________

Ma-Ja.Com Kft.
Levelezési cím: Budapest, 1037 Nyereg út 8. fszt 3.
Iroda: Budapest, 1033 Szőlőkert u. 9 30 Iroda
Telefon: +36 (20) 337 3282

FacebookPinterestLinkedIn