Galéria

 

További referenciáink

Legtöbb weboldal amit készítettünk, vagy amiben közreműködtünk, egy része már nem fellelhetőek az interneten, mert az oldalak zöme célirányosan készültek és sok év fejlesztését átalakítását nem lehetne egy oldalra ide tenni.

Hosszú éveken keresztül webfejlesztéssel foglalkoztam: A következő cégeknek dolgoztam: Memolux Kft, Közgép zRt, Origo zRt, Mfactory zRt, TV2, Viasat 3, Wissair, Pannon GSM, Luizza Hungary, MissPlus Kft, Internetpatika, TGA Consult Kft.

Átvett oldalak az Ébredőszexualitás – karbantartási feladatokat végzünk, Bagio – átvett oldal, ahol teljesen átalakítottuk a weboldalukat, segítettünk működővé tenni a Vértes Antikvárium oldalát, már nagyon régi a rendszer és régen volt frissítve, de még nem szerettek volna új oldalt.

Nálunk a kisebb megbízások is ugyanolyan munkák, mint a nagyobb feladatok, meg kell csinálni és segíteni kell azokon akik kérték a fejlesztést.

Továbbá készítettünk, még bérszámfejtési rendszert, fogorvos-kezelés nyilvántartót, Mennyasszonyi nászajándék rendszert.

Legújabb büszkeségünk:

Holiday In Tenerife - Utazás szervezés

Fővárosi Építő Zrt Sweet Wedding Club Kft

Katalin IngatlanÁlmodjuk meg együtt - Stejerné Hegyi Krisztina

FacebookPinterestLinkedIn